Skip to content

Dags att planera Halloween-kostymen

Nu är börjar det närma sig slutet på oktober och det nalkas Halloweenpartyn för hela slanten. Jag vet att Halloween är en inporterad högtid som är sååå amerikansk och den är bara här för affärerna ska tjäna pengar bla bla bla. Jag gillar att klä ut mig! Sue me! Nu ska jag ge er lite tips på de Halloween-kostymerna som folk tror kommer trenda i år.

Harley Quinn – Inte bara är Suicide Squad en cool film men massor av karaktärer du och dina vänner kan klä ut er till tillsammans, utan den gav oss också en ny version av den underbara Harley Quinn. Räkna kallt med att du kommer se flera stycken på mingelbilderna från Halloweenfesterna i Stockholm. Har du blont hår kan du enkelt sätta upp det i två tofsar och sen spreja eller färga topparna i blått och rött för den rätta looken. Tips: färga håret en eller två dagar innan och tvätta håret så får du rätt urtvättade look. Om du har en pojkvän kan han klä ut sig till Jokern för en snygg parkostym.

Ghostbusters – Ghostbusters är inte bara för killar längre! Det kanske inte är den sexigaste kostymen men vem bryr sig när man får rädda New York och se badass ut? Superenkel kostym också om du vill göra DYI. En arbetsoverall, lite reflextejp och en Ghostbusterslogga så är du redo att fånga spöken hela natten.
Rey – Reys kostym från den nya Star Wars-filmen är enkel att härma med några längder tyg och lite tid. Ett brunt läderbälte kring midjan och sätt upp håret i tre ”bullar” så är du klar.

Bowie eller Prince – vad kan vara bättre än att hedra minnet av de två stjärnorna än att låta dig inspireras av deras ikoniska stil på Halloween? Bowie bytte stil ofta och du välja om du vill köra en Ziggy Stardust-look med den där röda och blå blixten över ansiktet eller kanske en kostym-look från hans Berlin-era?